Prisustvo parazita se ne može uvek otkriti!

Paraziti i psiha

Prisustvo parazita se ne može uvek otkriti na osnovu simptoma

Ne shvata se ozbiljno da parazita ima i da treba reagovati preventivno. Simptomi se ispoljavaju tek kod svakog trećeg deteta. Lekari tek tada reaguju na prisustvo parazita.

Preventivno čišćenje od parazita jeste neophodna mera kako bi očuvali zdravlje naše dece. Potrebno je da cela porodica prodje tretman protiv parazita.

Lekari ne pridaju ovom problemu dovoljno značaja, posebno kada se zna da se klasičnom analizom stolice utvrdi tek 25% prisustva jaja parazita, dok ostalih 75 % biva neidentifikovano-sakriveno.

U našem telu, žive razni mikroorganizmi. Prirodno, sa njima živimo u simbiozi, kao na primer sa „dobrim bakterijama“ u crevima, koje nam pomažu.

Međutim mikroorganizmi koji žive na naš račun, a ničim ne doprinose našem telu, već nam samo troše hranljive materije i ugrožavaju zdravlje, nazivamo – parazitima.

Očistite organizam od parazita

Pomoću ovog prirodnog biljnog preparata,  Antiparazitni program  Vidar je jedinstven i visoko efikasan. Dr. Hulda Klark ga preporučuje upravo u onom obliku u kojem je naš komplet.

Parazit je svaki organizam koji nam šteti i nemamo nikakve koristi od njega. Oni (paraziti) troše vitalne resurse našeg organizma, a u najgorem slučaju, crpe i uništavaju vitalne organe i time u velikoj meri ugrožavaju naše zdravlje, uzrokujući mnoge bolesti.

Srećom, priroda se pobrinula i ponudila nam rešenje, a mi samo treba malo da se potrudimo da ga primenimo.

Postoje biljke koje su „smrt za parazite“, a njihova kombinacija je moćan Antiparazitni program  Vidar, koji će nas osloboditi od nametnika i pomoći da održimo dobro zdravlje ili povratiti već narušeno zdravlje.Lako je očistiti naše telo od ovih malih (velikih) napasti ukoliko redovno prolazimo antiparazitno čišćenje dva puta godišnje.

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule
Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber