Invazija parazitima!

Paraziti i psiha

Parazitoza uzrokovana hranom!

Čovek je promenio način svoje ishrane od kada je počela industrijalizacija. Sve više je konzumirao hranu koja se proizvodi u veštačkim uslovima. Počele su da se koriste razne hemijske supstance prilikom uzgajanja i obrade.

Tako da smo sa 100% prirodne i čiste ishrane prešli na ishranu punu hemikalija, pesticida i hormona, stimulatora rasta. Nešto najgore što smo mogli  još da uradimo, počeli smo da konzumiramo genetski modifikovanu hranu.

Naši organizmi nisu u stanju da se adaptiraju na uticaj tolikog broja štetnih materija. Što dovodi do zagadjenja svih organa i ometanja njihovog normalnog funkcionisanja.

Upravo u takvom okruženju paraziti počinju da se nekontrolisano množe i ozbiljno ugrožavaju naše zdravlje.

Prisustvo parazitnih formi u čoveku uzrokuje vise od 80% obolenja.One mogu biti direktan uzrok ili mogu izazvati patološke promene na organima izlučivanjem toksina i otpadnih materija. Tako da je osnova svih obolenja – zatrovanost organizma toksinima tih parazita koji žive u nama.To rušilacko dejstvo prostih parazita, gljivica, glista, crva koji nastanjuju organizam čoveka, uzrok je skoro svih teških oboljenja.

Ipak postoji efikasno rešenje…

Na raspolaganju nam je veoma uspešna antiparazitna terapija koja nam omogućava da se očistimo od parazita i na taj način oslobodimo njihovog razarajućeg uticaja.

Najefikasnije metode čišćenja organizma su narodne metode.Jedan od najefikasnijih tretmana je Antiparazitni program dr Klark ,,( u rusiji je poznat ovaj program u narodu kao,, ruska trojka,,).

Čišćenje od parazita moguće je zahvaljujući posebnom tretmanu, tj. konzumiranjem našeg preparata koji je izrađen po originalnoj recepturi Dr. Hulde Klark. Naš Antiparazitni komplet se sastoji od  visoko kvalitetne i koncentrovane EXTRA STRONG tinkture crnog oraha, belog pelina i  karanfilića.

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber