Antiparazitna terapija

Vidar antiparazitna terapija je efikasna metoda  protiv telesnih parazita po  posebnom uputstvu i programu.
Tretman ovim programom čisti organizam od parazita temeljito i efikasno.
To se postiže primenom precizno regulisane četrdest dvodnevne antiparazitne terapije (42 dana).
Uz naša uputstava i preporuke brzo ćete osetiti priliv nove energije koja će brzo osnažiti Vaš osetljivi i oslabljeni imunitet.

Antiparazitna terapija čuva i jača imunitet

zalazak sunca

Antiparazitna terapija

Za dug život i savršeno zdravlje

Antiparazitna terapija se sprovodi po našem antiparazitnom programu koji je napravljen po originalnoj recepturi čuvene dr Hulde Klark*.

Dr Klark je izučavala uzroke različitih obolenja i dokazala da su paraziti uzroci velikog broja bolesti. Kroz svoju dugu praksu pokazala je da jednostavan biljni preparat za čišćenje od parazita (kao što je APP VIDAR), može efikasno neutralisati više od 100 vrsta parazita koji egzistiraju u ljudskom telu.
*Hulda Regehr Clark, (1928 – 2009), kanadska autorka alternativne medicine.

Ova svetski poznata terapija se sastoji od uzimanja specijalno pripremljenog trokomponentnog biljnog kompleta koji čine:

  1. Ekstra jaka tinktura crnog oraha (Juglans nigra)
  2. Prah belog pelina u kapsulama (Artemisia absinthium)
  3. Prah karanfilića u kapsulama (Syzygium aromaticum)
    ✔  Preparati pod 2. i 3. se koriste u prahu, ili kao kapsule.

Kako naša antiparazitna terapija pomaže?

Antiparazitnom terapijom Vidar se vrši detoksikacija organizma i ojačava imunitet koji dalje nastavlja da održava ravnotežu u telu.

Nakon toga Vam ne treba neprekidno čišćenje od parazita. Potrebno je samo da održavate antiparazitni imunitet zdravim načinom života, a pre svega izbacivanjem štetnih navika.

Jednostavnije rečeno, u organizmu je potrebno stvoriti sredinu u kojoj  paraziti ne mogu da žive niti da se razmnožavaju.

Antiparazitno čišćenje
pomaže Vašem organizmu da se oslobodi parazita i njihovih toksina koji se nakupe i dovode do obolenja.

Primenite antiparazitnu terapiju Vidar i oslobodite se parazita i svih zdravstvenih tegoba koje oni izazivaju.

Kada se radi čišćenje od parazita?

Tretman protiv parazita mora da traje minimum 40 dana!
Toliko vremena je potrebno da se obuhvati ceo ciklus razmnožavanja parazita. Terapije sa kraćim tretmanom su slabe i neefikasne.

Najpovoljniji period za antiparazitno čišćenje je proleće i / ili jesen. Čišćenje organizma od parazita može se uraditi u bilo kom periodu ako postoji neki indikativni zdravstveni problem. Najbolji rezultati se postižu ako čišćenje od parazita vršite dva puta godišnje.

PREPORUKA: Kada tretman završite, budite dosledni, vodite računa o pravilnoj ishrani, higijeni i fizičkoj aktivnosti i – bićete zaštićeni!

Naša antiparazitna terapija obezbeđuje brzo i efikasno čišćenje Vašeg organizma od prisustva parazita i njihovih toksina.

Antiparazitna terapija - Antiparazitni komplet kapsule

Tinktura i kapsule protiv parazita. KUPI ONLINE → 
Antiparazitna terapija za 42 dana tretmana – kompletan program čišćenja!

Antiparazitna terapija - Antiparazitni komplet - prah

Tinktura i biljni prah protiv parazita KUPI ONLINE → 
Antiparazitna terapija za 42 dana tretmana – kompletan program čišćenja!

AKO VAM JE POTREBAN TRETMAN ANTIPARAZITNIM PREPARATIMA

poručite naš “Antiparazitni komplet VIDAR” koji sadrži:

200 ml ekstra jake tinkture crnog oraha, + beli pelin i samleveni karanfilić. Komponente su pakovane u prahu i u kapsulama. Sastojci obezbeđuju optimalnu koncentraciju lekovitih supstanci. Uz ovaj originalni preparat protiv parazita dobijate Uputstvo i TABELU po kojoj možete da veoma lako sledite postupak za čišćenje organizma od parazita. Kompletan tretman se odvija po našem jedinstvenom AP programu!

Antiparazitna terapija potpomognuta ZAPER-om

digitalni mikroprocesorski aparat

ZAPER* omogućava uništavanje patogena u ljudskom organizmu. Kombinacija upotrebe ovog aparata i antiparazitnog kopleta, je idealan postupak za eliminaciju parazita, gljivica, bakterija i virusa iz ljudskog tela.

*Zaper pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno – pulsirajuće struje niskog naponskog inteziteta koje uništavaju patogene ne oštećujući ljudske ćelije.

Zaper-om pročišćavate krv, limfne tečnosti, kanale glavnih telesnih organa, zidove creva i centralni nervni sistem. To podiže imuni sistem na optimalan nivo tako da Vaše telo počinje da se leči samo sebe. Više možete saznate u Studiju TESLA na broj: 064 4653333

aparat zaper-tesla

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber