Jesenje čišćenje organizma-VAŽNO!

jesenje ciscenje organizma

Iskoristite ovaj period za čišćenje organizma od parazita i toksina!

Pravo je vreme za jedno efikasno čišćenje kako bi smo bezbrižno prebrodili sve izazove koje nam donosi period koji je pred nama.

Ne zaboravite da je prirodni imunitet višestruko jača i sigurnija zaštita od bilo čega drugog što vam se nudi.

Jesen je pravo  vreme da se sprovede kvalitetno čišcenje organizma od parazita što možete postići samo visoko kvalitetnim antiparazitnim  biljnim kompletom,,Vidar,,. Krenite odmah u akciju, delujte preventivno.

Jesen je pravo vreme za akciju!

Jesen je veoma važan period za naše telo, da se očisti od toksina i parazita koje smo pokupili tokom leta.

U  jesen sve se u prirodi sakuplja i povlači u svoju suštinu. Lišće i voće opadaju, semenke se suše, sokovi u drveću se povlače na unutra i duboko na dole,. Trave i žita gube intenzivnu zelenu boju

Detoksikacija ili čišćenje organizma vrši se na  više načina. Bilo koju metodu da odaberete, pomoći će vam da uz malo truda i vremena uklonite toksine nagomilane u međućelijskim prostorima i crevima, vratite energiju i poboljšate izgled kože i opšte stanje organizma.

Naš organizam je opterećen ne samo konzumiranjem teške i nezdrave hrane, već i pesticidima  i toksičniim materijama  koje se nalaze u namirnicama, a koje ulaze u tijelo iz našeg okruženja i hrane koju jedemo.

Uz sve to,  stres, prebrzi ritam života i manjak fizičkih aktivnosti, može preopteretiti i oslabiti organizam i spriječiti njegov pravilan rad.  Nepravilan rad organa za varenje može uzrokovati  tegobe, kao što su umor i pospanost, prerano starenje i  druge različite smetnje.

Detoksikacija ili čišćenje organizma, pomaže našem telu da vrati prirodnu ravnotežu. Iako se detoksikacija organizma možete  uraditi kad god osetite neki od ovih simptoma, najbolje vrijeme za to je rana jesen i u rano proljeće. Naročito se preporučuje nakon dugog i toplog leta.

Paraziti se nalaze kod svih nas na mestima gde ne treba, preventivne mere su obavezne.

Neki od simptoma su : bol u zglobovima, osteoporoza, mialgija (bol u mišićima), astma, bronhitis, pankreatitis,  hepatitisdijabetes, imunološki poremećaji, rak. Moguća epilepsija, migrena, kardiovaskularna oboljenja, anemija, loše rapoloženje bez ikakvih razloga, narušen san, nervoza, slaba pažnja i konentracija.

Pojavljuje se preterana glad, gubitak težine, gojaznost, mučnina, neprijatan ukus u ustima i zadah, kolitis, hemoroidi, svrab anusa. Na koži mitiseri, bubuljice, akne,seboreja, vitiligo, grubost kože, razne pege i fleke na koži, prevremene bore na licu, dermatitis, alergije. Naročito alergije na hranu, papilomi, pukotine na petama, preterano opadanje kose ili kada osoba prerano osedi. Takodje raslojavanje i lomljivost noktiju.

Znaci infekcije parazitima kod žena :

“belo pranje”, zapaljenje jajnika, cistitis, bolne menstruacije, poremećaji menstrualnog ciklusa

slabost, fibrom, miom, fibrozno-cistične mastopatije

zapaljenje nadbubreznih žlezdi

zapaljenje bešike, zapaljenje bubrega.

Znaci infekcije parazitima kod muškaraca:

prostatitis, adenom

cistitis, kamen i pesak u bubrezima, kamen i pesak u mokraćnoj bešici

impotencija, narušeno psihičko stanje.

Paraziti teraju čoveka na korišćenje one hrane koja je njima potrebna !!!

Lečenje ili čišćenje organizma od parazita, je obaveza svakog čoveka.

Čišćenje organizma od parazita je proces od 42 dana terapije. Potrebno je izbaciti ne samo odrasle parazite, već i larve i jajašca istih. Dok ovo čitate sigurno 100 različitih vrsta parazita traži u vama hranu za svoj život i razmnožavanje.

Vodeći alternativni lekar u ovoj oblasti je Dr. Hulda Regeher Clark , poznata po izlečenju od ozbiljnih bolesti, uklanjanjem parazita, daju jasnu sliku vrednosti antiparazitne terapije.

Za vreme sprovođenja terapije protiv parazita ne konzumirati slatkiše (bombone, kolači, čokolade, keks itd.) Izbegavati industrijski obrađenu hranu. Savetuje se da tokom antiparazitnog čišćenja vašu ishranu bazirate na sveže pripremljenim obrocima od svežih namirnica.

Ako postoji jaka želja za slatkim, može se jesti pomalo suvog voća. U toku svih 42 dana, svaki dan treba piti čistu vodu..  (OBAVEZNO!)  Svesti na minimum upotrebu belog hleba. Hleb puni creva, a naš zadatak je da ih očistimo.

. Ako postoji kandidijaza isključiti mlečne proizvode, pivo, vino, svu fermentisanu hranu.

Kod određenih mikroskopskih parazitnih formi je potrebna i duža terapija. Tako da je nekada potrebno uraditi još jedno kompletno  čišćenje ili produžiti period ,,održavanja,,.

 

jesenje šišćenje organizma
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber