Prirodni imunitet i zdravlje

Imunitet i zdravlje

Prirodni imunitet i zdravlje. Kao što se pretpostavljalo, lekari tek sad javno govore: prirodni imunitet je daleko superiorniji kao vid zaštite od bilo koje trenutno dostupne vakcine protiv KOVID-a.

Kada se nevakcinisani razboli i oporavi od infekcije, telo proizvodi antitela protiv svih pet proteina korona virusa, a memorijske T ćelije ostaju i kada se nivo antitela vremenom smanji ( Izraelska studija). Zato je prioritetni zadatak da osnažimo naš imuni sistem (prirodni imunitet). Ovo je idealan period kada treba da sprovedemo čišćenje organizma od parazita.

To je dokazana, visoko efikasna metoda za jačanje svih odbrambenih mehanizama u našem telu. Naravno da treba voditi računa i o zdravim životnim navikama i kvalitetnoj ishrani.

Kako štititi prirodni imunitet antiparazitnom terapijom?

Postupak čišćenja organizma od parazita po našem programu treba usvojiti kao redovan, jednom do dva puta godišnje. Kada govorimo o antiparazitnom čišćenju mislimo na naš antiparazitni komplet Vidar (po originalnoj recepturi dr Klark) za koji garantujemo visoku efikasnost. Više od decenije, hiljade korisnika su uspešno primenjivali naš antiparazitni program – komplet.

Šta se zapravo dešava?

Usled oslabljenog imunog sistema telo napadaju mnogobrojni virusi i bakterije, koji ispuštaju toksičan otpad. Američki Nacionalni institut za zdravlje utvrdio je da u telu čoveka ima i do jedan kilogram parazita koji napadaju mišiće i zglobove. To u čoveku smanjuje volju za fizičkom aktivnošću, što za posledicu ima osećaj slabosti i nezainteresovanost za aktivnosti.

U takvoj situaciji ne može se očekivati pravilno funkcionisanje organizma. Naravno, takvo stanje je neodrživo. A u prirodi, ono što nije održivo degradira. Svest ljudi o štetnosti parazita u ljudskom telu nije dovoljno razvijena. Rezultat toga je pojava sve više neizlečivih bolesti.

Između ostalih, paraziti mogu uzrokovati brojne zdravstvene probleme s najvećim štetnim posledicama po imuni, nervni i reproduktivni sistem čoveka. Antiparazitni komplet Vidar svoj pun efekat postiže preciznim tretmanom. Pravilna primena antiparazitnog programa sprovodi se u okviru pažlivo osmišljene i precizno planirane antiparazitne terapije Vidar.

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber