Poremećaj varenja i probave

Poremećaj varenja rešava GASTROMAG

Gastromag je biljni preparat koji isceljuje kompletan digestivni trakt. Preparat se sastoji od velikog broja pažljivo odabranih biljaka, koje blagotvorno i isceljujuće deluju na naše probavne organe.

Biljna mešavina GASTROMAG je specijalno pripremljen po ajurvedskim principima od naših domaćih biljaka. Poremećaj varenja rešava tako što umiruje i isceljuje upale sluznice usta, jednjaka, želuca i debelog creva.

Veoma blagotvorno deluje na ceo sistem za varenje, od upale debelog creva (kolitisa) do proliva. Zaceljuje ranice na želucu i dvanaestopalačnom crevu, normalizuje rad jetre i lučenje zuči. Zahvaljujući antiinflamatornom dejstvu flavonoida Gastromag smiruje upale koje izazivaju poremećaj varenja. Dobar je biljni antispazmatik pa razbija grčeve. Uz sve to smanjuje kiselost organizma.
Mi na Facebook-u →

Gastromag rešava probleme sa želucem na prirodan način!

Istraživanja su pokazala da trećina populacije pati od nekog vida oštećenja gornjeg dela gastrointestinalnog sistema. Veliki broj bolesnika ima čir na dvanaestopalačnom crevu ili želucu. Bolesnici se žale na sledeće simptome: bol, osećaj neprijatnosti i težine, mučninu u želucu.

Zašto treba da izlečimo varenje?

Da li o varenju razmišljate samo kada vas boli stomak ili imate druge neprijatne simptome, kao što su gasovi, nadimanje, zgaravica ili zatvor?
Zdrav digestivni trakt ključan je, ne samo za dobru probavu, već i za naše celokupno zdravlje i dugovečnost.  Istraživanja otkrivaju da je on naš „drugi mozak“, jer ima preko 100 miliona neurona. Zato duboko utiče na naše raspoloženje, pamćenje, san, srce, pa čak i na kosti.

Creva igraju presudnu ulogu u imunitetu. Smeštaju 70% naših imunih ćelija i sofisticirani ekosistem od preko 90 biliona korisnih bakterija. One su kritične za podršku imunitetu i varenje hranljivih sastojaka. Zdrav crevni sistem presudan je za zdravlje celog našeg tela!

N

Da li je vaša probava dobra?

Možda mislite: „Nemam nikakvih probavnih simptoma – čini mi se da je varenje dobro. Kako mi ovaj pristup može pomoći da postanem blistavo zdrav? “ Odgovor je da ne morate imati „probavne simptome“ da biste imali poremećaj u varenju. Ako imate neki od  navedenih hroničnih simptoma ili jednostavno želite da se fizički ili mentalno osećate bolje potrebno je da povedete računa o ishrani.

N

Ako zatreba, tu je Gastromag!

Ako se ipak desi poremećaj varenja i probave, velika pomoć u vraćanju ravnoteže digestivnog trakta može biti Gastromag. Pitate se kako?
Preparat je sastavljen od pažljivo odabranog lekovitog bilja, koji deluje veoma moćno, isceljujuće i revitališuće. Pomaže kod problema kao što su upalni proces u želucu (gastritis), bolovi, kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu. Poboljšava varenje i reguliše želudačnu kiselinu, čime direktno štiti želudac.

Jednom rečju, Gastromag vraća celokupan sistem za varenje u prirodnu ravnotežu. Preparat možete naručiti na našem sajtu online, ili kontaktom putem telefona ili slanjem poruke.

Gastromag,

efikasno otklanja poremećaj varenja

Zdravlje našeg tela u celini zavisi od optimalnog funkcionisanja našeg digestivnog trakta. Sve veći broj istraživanja potvrđuje ono što drevna ajurvedska mudrost govori više od 5000 godina.

A kaže mnogo toga i posebno naglašava da je uspostavljanje probavne neravnoteže presudno za rešavanje hroničnih zdravstvenih problema.

Pogledajte ili skinite UPUTSTVO za upotrebu GASTROMAG-a.

Za poremećaj varenja - Gastromag

Više o GASTROMAGU?

A šta to zapravo znači?

Naravno, to znači da dobra probava dovodi do boljeg raspoloženja, mentalne čistoće, zdravlja kože i kose… Jednostavno, poremećaj varenja efektno rešava Gastromag nakon čega se osećamo sasvim dobro!  KUPUJEM ODMAH →

Drevna ajurvedska mudrost govori više od 5000 godina – da je ispravljanje probavne neravnoteže presudno za rešavanje hroničnih zdravstvenih problema i promociju optimalne energije kako bismo se osećali dobro, svaki dan!

Vaš Vidar, proizvodnja i prerada lekovitog bilja, Bela Crkva

Najčešća pitanja

Poremećaj varenja i rešavanje problema sa probavnim traktom

Na koje delova probavnog trakta deluje Gastromag?

GASTROMAG je snažan biljni preparat koji isceljuje kompletan digestivni trakt.

Šta je Gastromag zapravo?

GASTROMAG je specijalno pripremljen po ajurvedskim principima od naših domaćih biljaka koja blagotvorno deluje na naš probavni sistem. 

Kako Gastromag deluje?

Poremećaj varenja rešava Gastromag tako što umiruje i isceljuje upale sluznice usta, jednjaka, želuca i debelog creva.

Koliko traje tretman sa Gastromagom?

Jedno pakovanje Gastromaga predviđeno je za upotrebu tokom 30 dana terapije.

Da li je dozvoljena duža terapija?

Moguća je terapija Gastromagom i duža od 30 dana, ali preporučujemo da se obavezno konsultujete sa svojim lekarom.

Da li mogu da koristim Gastromag i kada nemam probleme sa varenjem?

Ne morate imati „probavne simptome“ da biste imali poremećaj u varenju. Ako imate nekih signala ili jednostavno želite da se fizički ili mentalno osećate bolje, probajte Gastromag. Može samo da koristi!

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber