Amrita za čišćenje krvnih sudova

Efikasno čišćenje krvnih sudova prirodnim sredstvima

Čišćenje krvnih sudova sa AMRITA biljnim preparatom po jedinstvenoj recepturi od 9 moćnih biljaka sa našeg podneblja!

Ovaj preparat se spravlja od biljaka sa našeg podneblja koje su vekovima poznate po efikasnosti kod bolesti srca i krvnih sudova.

AMRITA 400ml (2 bočice od 200 ml) za 40 dana terapije. Preparat koristite preventivno i u slučaju zdravstvenih problema. Terapija se sastoji od 2 x 200ml preparata 2 x 5 ml dnevno, rastvoreno u čaši vode ili biljnog čaja i traje minimum 40 dana.

Upotreba AMRITE duže od 40 dana se preporučuje u slučaju da imate ozbiljnije zdravstvene probleme sa kardiovaskularnim sistemom. Tretman za čišćenje krvnih sudova čisti krvne sudove od krečno-holestelorskih naslaga, jača srce, normalizuje srčani ritam i krvni pritisak.

amrita za čišćenje krvnih sudova

Čišćenje krvnih sudova zahteva preduzimanje ozbiljnih koraka

Statistika kaže da će od kardiovaskularnih bolesti do 2050. godini u svetu umreti više od 30 miliona ljudi. Već sada je taj broj preko 17 miliona. U Evropi svake godine umre dva miliona ljudi. Srbija se na toj “listi” nalazi na trećem mestu.

Po nekim podacima u Srbiji od kardiovaskularnih bolesti svakih petnaest minuta umre jedna osoba.

Informacije su sa 19. Kongresa Udruženja kardiologa Srbije kojem su prisustvovali brojni eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva. Glavni faktori rizika su generalno neodgovarajuća ishrana. Ona dovodi do pojave masnoća u krvi, povišenog holesterola i nastanka ateroskleroze. Stres je faktor koji utiče na nastanak ozbiljnih oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Konačan ishod toka bolesti najčešće je infarkt srca ili moždani udar. Ovi faktori rizika utiču na arterije koje se zаpuše kаdа se formiraju naslage (plak) nа unutrаšnjim zidovimа. Plаk se sаstoji od mаsti, kаlcijumа, holesterolа i ćelijskog otpаdа.

Lekovi, stentovi i operаcije su tretmаni koji se koriste dа očistite аrterije i sprečite nаgomilаvаnje naslaga. Međutim, ukoliko redovno čistite svoje krvne sudove ovim moćnim biljnim tonikom, smаnjićete značajno rizik od srčаnih oboljenjа!

AMRITA jača srčani mišić i čisti krvne sudove. Ovaj moćni biljni tonik je nebrojeno puta dokazao svoju efikasnost tako što je kod mnogo ljudi smanjio ili otklonio potencijalni rizik od  obolenja srca i krvnih sudona.

AMRITA je jedinstvena porodična receptura spravljena od devet posebno odabranih biljaka koje su poznate i čuvene u našem narodu po svojoj efikasnosti kada su u pitanju problemi srca i čišćenje krvnih krvnih sudova.

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber