Svi mi imamo parazite u sebi!

svi imamo parazite

Svako u svom telu ima parazite!

​Praktično  nije moguće ne doći u kontakt sa parazitima, oni su gotovo svuda, u našoj hrani , tepisima .

Paraziti će uvijek biti prisutni; oni su deo ciklusa života. Zdrave osobe ih takođe imaju, razlika je u tome što oni ne uzrokuju štetu. Ono što ne želimo je infekcija parazitima. Da bi ih držali pod kontrolom, moramo imati jak imuni sistem.

Paraziti vole loša okruženja – lošu hranu, misli i emocije. Naša preporuka  svima je da se očiste od parazita jednom ili dva puta godišnje. Kako bi se sačuvali od njihovog štetnog uticaja, moramo održavati čistoću unutar tela – jer kada se jednom  zarazite, paraziti počinju da se razmnožavaju velikom brzinom .

Na primer, gliste mogu položiti 300.000 jaja u jednom danu! Crvi mogu da narastu i dostignu i dužinu od 30 metara. Jednoćelijske amebe se  mogu nastaniti u mozgu. Niko nije sasvim imun pa čak i najzdravije osobe. Možemo, međutim, da naše telo  održavamo u dobrom stanju kroz redovno čišćenje od parazita. Zahvaljujući antiparazitnom programu,, Vidar,, to je veoma jednostavno i efikasno. Primenom antiparaztnog biljnog kompleta uspešno  čistite  više od 100 vrsta parazita.

Jeste li znali da je metilj jetre uzročnik raka? Obično ni ne znamo da ih imamo, a naravno, oni postaju toliko mnogobrojni da je teško izbeći simptome.

Paraziti mogu biti stvarni uzrok najmisterioznijih bolesti.

Ovo su neki od najčešćih simptoma povezanih s infekcijom parazita:

Poremećaji raspoloženja: depresija, anksioznost, samoubilačke misli, razdražljivost

Jaka glad za slatkišima, deficit gvožđa – anemija. Crvi mogu stvoriti dovoljni gubitak krvi i da uzrokuju anemiju ili nedostatak gvožđa.

Kožne bolesti kao što su urtikarija, osip, ekcem, svrbež, dermatitis, akne, čirevi, rane, ozlede, itd.

Gljivične infekcije, kao što je Kandida

Krvarenje zubnog mesa

Glavobolja

Uznemirenost ili teskoba

Nervoza – otpadni proizvodi od parazita iritiraju naš nervni sistem.

Škripanje  zubima  tokom spavanja

Alergije na hranu / osjetljivost na hranu

Anoreksija

Seksualna disfunkcija kod muškaraca / menstrualni problemi kod žena

Kroniči umor

Postojani probavni problemi (grčevi, nadutost, itd)

Bol / ukočenost

Problemi s disanjem.

Svrab – posebno oko usta, nosa i anusa

Problemi s memorijom

Vrste parazita i njihov uticaj na imuni sistem:

Ovo su samo neke vrste parazita :

Rudarske gliste. Ovaj parazit pogađa više od 700 miliona ljudi. Ova infekcija je kompleksna kombinacija zaštitnih i patološkog imuno odgovora. Larve rudarskih glista prodiru u kožu. Mladi crvi koriste svoje zube da se zakače na stijenk crijeva i hrane se krvlju. Simptomi infekcije su nedostatak gvožđa, bol u stomaku, gubitak apetita, manjak proteina, suva koža i kosa, iritacija kože, natečen trbuh i na kraju utkazivanje srca.

Pljosnati crvi. Oni se nalaze u bešici, krvi, jetri, plućima, bubrezima i crevima. Ljudske infekcije pljosnatim crvima su više od 250 miliona širom sveta. Oni mogu izazvati ozbiljne bolesti gastrointestinalnog trakta i bešike.

Crvi. Oni mogu živjeti deset godina u ljudskom crevu. Neki crvi mogu postaviti maksimalno milion jaja dnevno.

Crevne gliste. Ovaj tip parazita može položiti 200.000 jaja dnevno i narasti do dužine od 15 m. Procene govore da je  milijarda ljudi zaražena ovom vrstom glista. Simptomi su gornji bolovi u želucu, astma, nesanica, upala slepog creva, peritonitis, groznica, gubitak težine i osip zbog sekreta ili otpadnih produkata crva.

Veliki broj njih može izazvati začepljenje gastrointestinalnog trakta i krvarenja pri prodiranju kroz zid creva, gnojne upale u jetri, hemoralgijski pankreatitis, gubitak apetita i slabu apsorpciju hrane.

Enterobioza. Enterobiozom je zaraženo jedno od svakih petoro dece. Simptomi mogu uključivati ​​svrab i iritaciju anusa ili vagine, probavne smetnje, nesanicu, razdražljivost ili nervozu. Oni također mogu da ne pokazuju nikakve simptome.

Ženski paraziti mogu ispuzati iz anusa i položiti oko 15.000 jaja dnevno.

Trihuridi. Ove infekcije se procjenjuju na nekoliko stotina miliona u svetu. Simptomi trihurida su krvava stolica, bol u donjem delu trbuha, gubitak težine, rektalni prolaps, mučnina i anemija.

 

 

Vidar svastika atiparazitni program
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber