Rak – infekcija parazitima!

rak i paraziti

Veza između parazita i raka

 

RAK – INFEKCIJA PARAZITIMA

Dr. Alfons Weber je šezdesetih godina prošlog veka opisao rak kao infekciju parazitima. Naime, on je tvrdio da paraziti inficiraju krv, odnosno crvena krvna zrnca, gde kao hranu koriste hemoglobin. Kada paraziti pojedu ćeliju i dostignu zrelost, izlaze iz krvnih ćelija, pare se i razmnožavaju.

Pore u zidovima krvnih sudova su nedovoljno velike da propuste parazite tako da oni ostaju u krvi i njihov broj je kontrolisan ćelijama imunog sistema. Međutim, kada dođe do oštećenja zidova krvnih sudova, prilikom hemoterapije, radijacije, intoksikacije i drugih faktora, dolazi do rasejavanja parazita izvan krvnih sudova.

Paraziti ulaze u ćelije, koje ih izoluju u vakuole i tako ih neutrališu. Međutim, kada veći broj parazita nastani ćeliju, ona nema više mogućnosti da ih izoluje već oni slobodno plutaju po ćelijskoj citoplazmi. Na kraju, ćelija umire u pokušaju neutraliziranja parazita ili se deli na dve ćelije (proliferacija) da bi prepolovila broj parazita i tako produžila život, pa od jedne teško inficirane ćelije dobijamo dve manje inficirane ćelije.

Usvojite proceduru čišćenja organizma od parazita antiparazitnim programom,, Vidar,,( koja uključuje i proceduru čišćenja jetre) ,dva puta godišnje kao obaveznu unutrašnju higijenu i prevenciju protiv mnogih zdravstvenih problema.

Sve je to dokumentovano u ovom videu:

VIDEO PROOF: CANCER IS CAUSED BY PARASITES

Istražujući o vezi između parazita i raka, došla sam do zanimljivih studija. Jedna od njih govori o iznenađujućim antitumorskim efektima leka Fenbendazola, koji se koristi za čišćenje životinja od parazita:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2687140/

 

 

Takođe i iskustvo Joe Tippens-a, koji je izlečio terminalni rak pluća Fenbendazolom:

How Joe Tippens Beat Terminal Cancer with $7 Dog Medicine

 

 

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber