Prolećno čišćenje organizma !

prolecno ciscenje

Prolećno čišćenje organizma – vreme regeneracije i obnavljanja

 

Posle dugog i hladnog zimskog perioda bez dovoljno fizičke aktivnosti, boravka u prirodi, kada našoj ishrani nedostaju dovoljne količine svežeg voća i povrća, mogu se pojaviti neprijatni simptomi poput hroničnog umora, glavobolje, depresije i pada imuniteta. Da bi smo to sprečili, neophodno je da uradimo jednu kvalitetnu detoksikaciju organizma.

Prvo što možemo da preduzmemo jeste kvalitetna Antiparazitna terapija u trajanju od najmanje 40 dana.

Ukoliko već niste započeli redovno antiparazitno čišćenje (za optimalno funcionisanje organizma- dva puta godišnje) , pravi je trenutak za to. Za kvalitetno i visoko efikasno intenzivno čišćenje od parazita( APP –  Vidar).

Organizam većine ljudi zagađen je toksinima i parazitima. Paraziti i patogeni organizmi napadaju unutrašnje organe, što može i te kako da izazove mnoge zdravstvene probleme. Iskoristite proleće da nadoknadite manjak  vitamina i minerala, očistite ga od toksina i parazita, pripremite se za predstojeće izazove.

Iako se detoksikacija organizma može sprovesti u bilo koje doba godine, proleće je najbolje vreme za to. U prirodi proleće je vreme buđenja prirode, obnavljanja i rasta. Takođe su ritmovi našeg tela povezani sa ritmovima u prirodi.

Za naš organizam proleće je takođe vreme regeneracije i obnavljanja. Zbog toga ovo je vrlo pogodno vreme za čišćenje organizma.

Antiparazitno čišćenje obnavlja našu energiju i jača imuni sistem.

Čišćenje organizma ANTIPARAZITNOM terapijom ( koja podrazumeva i čišćenje jetre), jednostavno je metoda koja nije skupa, dok su efekti neprocenjivi. Kada govorimo o kvalitetnoj i visoko efikasnoj antiparazitnoj terapiji, mislimo na naš antiparazitni program( jedinstven po tabeli uzimanja, količini i ceni) koji nudimo i za koji garantujemo efikasnost i uspešno čišćenje.

Potrebno je da se pridržavate vrlo jednostavnih uputstava i ubrzo ćete osetiti novi priliv energije i probuditi svoj uspavani metabolizam. Ovo je proveren način za bolje stanje kako vašeg tela tako i vaše psihe.

Sprečava se trovanje organizma otpadima koje izlučuju praziti, Paraziti, oduzimaju domaćinovom organizmu životnu snagu i energiju, čime se smanjuju energetske rezerve organizma, skraćuje životni vek i povećava mogućnost nastanka i težih bolesti kao sto je rak. Ne gubite vreme, još danas započnite antiparazitnu terapiju.

Obratite pažnju na ishranu, izbacite industrijsku hranu, smanjite unos šećera. Boravite u prirodi što više, povećajte fizičku aktivnost.

 

 

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber