Koji su Antiparazitni programi efikasni?

Paraziti i psiha

Efikasnost Antiparazitnog programa povezana sa dužinom primene!

​Veoma važnu ulogu ima dužina primene antiparazitne terapije, tako da treba obratiti pažnju kada se odlučujete koji ćete antiparazitni komplet da upotrebite i nikako se ne treba voditi idejom da  da bude brzo i najlakše.

Samo ćete potrošiti novac i nećete postići željeni cilj.

 

Razni preparati protiv parazita koji se primenjuju manje od 40 dana ?

  • Postoji mnogo takvih preparata koji obećavaju brzo i efikasno čišćenje od parazita ali treba obratiti pažnju na koliko dana se odnosi njihova primena (takođe na količinu i efikasnost).
  • Ako je primena kraća od 40 dana, onda iako efikasni protiv crevnih parazita, potpuno čišćenje organizma od parazita ne izvršavaju – jer vremenski ne pokrivaju reprodukcioni ciklus parazita.
  • Rezultata ima ali je privremen – zaostale larve nakon prestanka primene preparata, nastavljaju da rastu i problem se obnavlja.
  • Ponuda skraćenih programa i primena antiparazitnih preparata se zasniva na ekonomskoj dobiti.
  • da bi ste se kvalitetno očistili kupovaćete takve smanjene i skraćene programe više puta kako bi ste postigli željeni rezultat.
  • Antiparazitni program – komplet VIDAR  je upravo po tome jedinstven, pošto vam količina preparata  koji dobijete omogućava kvalitetno i temeljno čišćenje u trajanju od najmanje 42 dana.
  • ukoliko vam je potrebno da pojačate program usled nekog već prisutnog zdravstvenog problema, i to je moguće.

Pored svega takođe veoma je bitna danas i cena APP kompleta.

U odnosu na količinu, kvalitet i efikasnost preparata, APP komplet Vidar je broj jedan u Srbiji.

Uništava efikasno više od 100 vrsta parazita u svim fazama njihovog razvoja (jaja, larve, odrasle jedinke), čisti  jetru i pomaže imunom sistemu organizma.

Biljni komplet sadrži prirodne supstance, visoko je efikasan i bezopasan za upotrebu. Pored čišćenja organizma od parazita, program normalizuje funkcije organa napadnutih od parazita.

Primenom antiparazitnog programa VIDAR zajedno sa čišćenjem jetre u trajanju od najmanje 42 dana, garantuje se efikasno čišćenje i detoksikacija organizma.

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
  • No products in the cart.
Whatsapp Viber