Koji su Antiparazitni programi efikasni?

Paraziti i psiha

Efikasnost Antiparazitnog programa je povezana sa kvalitetom i dužinom primene!

Preporučujemo protokol Dr Hulde Clark, koji je najefikasniji Antiparazitni komplet , bolje se njega pridrzavajte. A on se sastoji od visoko kvalitetne i koncentrovane EXTRA STRONG tinkture crnog oraha, karanfilića u prahu  i belog pelina  u prahu ( kapsulirano) i to sa razlogom: prah se absorbuje sporije iz creva, neguje i obnavlja sluznicu. Bolje koristite originalnu formulu.

U ponudi se mogu naći različite skračene verzije, na primer tinktura 3 u 1 i sl. koje nemaju željeni efekat. Ili su količine preparata nedovoljne, prilagođavaju se APP protokoli komercijalnoj svrsi. Pošto proizvođači postavljaju suviše visoke cene za svoje komplete koji su po pravilu veoma redukovani , samim tim i manje efikasni.

Tako da je veoma važno da za vaš novac dobijete ono što ste tražili. Rezultati su veoma bitni, jer ukoliko budete naišli na APP koji ne zadovoljava svojom efikasnošću, steći ćete pogrečan utisak. Što bi bila velika šteta za vas, pošto biste visoko kvalitetan i po zdravlje neprocenjiv postupak, procenjivali prema raznim komercijalnim APP kompletima koji se nude.

Često se koriste imana naših poznatih lekara, poput Dr. Nestorovića, za promociju nekih njihovih preparata koji naravno nemaju veze  sa pomenutim osobama. Tačnije, to treba da vam je znak da je u pitanju prevara.

​Veoma važnu ulogu ima dužina primene antiparazitne terapije, tako da treba obratiti pažnju kada se odlučujete koji ćete antiparazitni komplet da upotrebite i nikako se ne treba voditi idejom da bude brzo i najlakše.

Samo ćete potrošiti novac i nećete postići željeni cilj.

Razni preparati protiv parazita koji se primenjuju manje od 40 dana ?

  • Postoji mnogo takvih preparata koji obećavaju brzo i efikasno čišćenje od parazita ali treba obratiti pažnju na koliko dana se odnosi njihova primena (takođe na količinu i efikasnost).
  • Ako je primena kraća od 40 dana, onda iako efikasni protiv crevnih parazita, potpuno čišćenje organizma od parazita ne izvršavaju – jer vremenski ne pokrivaju reprodukcioni ciklus parazita.
  • Rezultata ima ali je privremen – zaostale larve nakon prestanka primene preparata, nastavljaju da rastu i problem se obnavlja.
  • Ponuda skraćenih programa i primena antiparazitnih preparata se zasniva na ekonomskoj dobiti.
  • da bi ste se kvalitetno očistili kupovaćete takve smanjene i skraćene programe više puta kako bi ste postigli željeni rezultat.
  • Antiparazitni program – komplet VIDAR  je upravo po tome jedinstven, pošto vam količina preparata  koji dobijete omogućava kvalitetno i temeljno čišćenje u trajanju od najmanje 42 dana.
  • ukoliko vam je potrebno da pojačate program usled nekog već prisutnog zdravstvenog problema, i to je moguće.

Pored svega takođe veoma je bitna danas i cena APP kompleta.

U odnosu na količinu, kvalitet i efikasnost preparata, APP komplet Vidar je broj jedan u Srbiji.

Uništava efikasno više od 100 vrsta parazita u svim fazama njihovog razvoja (jaja, larve, odrasle jedinke), čisti  jetru i pomaže imunom sistemu organizma.

Biljni komplet sadrži prirodne supstance, visoko je efikasan i bezopasan za upotrebu. Pored čišćenja organizma od parazita, program normalizuje funkcije organa napadnutih od parazita.

Primenom antiparazitnog programa VIDAR zajedno sa čišćenjem jetre u trajanju od najmanje 42 dana, garantuje se efikasno čišćenje i detoksikacija organizma.

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber