Alergije i paraziti !

Imunitet i zdravlje

​Alergija je nepravilno funkcionisanje imunog sistema.

Alergija predstavlja preosetljivost nekog organa ili celog organizma. Organizam alergične osobe burno reaguje na neke stvari iz našeg prirodnog okruženja koje inače nisu štetne. Takve stvari se nazivaju alergenima.

Reakcija na alergene obično stvara upalu koja uzrokuje različite simptome, kao što su ekcem, astma i mnoge druge.

Kod alergičnih osoba imuni sistem pogrešno shvata određeni alergen kao neprijatelja i počinje da stvara antitela da se obrani od njih. Takva antitela, koja se nazivaju imunoglobulin E (imunoglobulin E – Ig E ), vežu se za mastocite kojih ima u obilju pod površinom kože, u nosu, očima, plućima i gastrointestinalnom traktu.

Kada antitela Ig E pronađu alergen, uhvate ga, izazivajući mastocite da stvaraju moćne hemikalije, uključujući histamin. To izaziva alergijsku reakciju.

Alergijska reakcija može se dogoditi odmah ili nakon par sati posle kontakta sa određenim alergenom i može uzrokovati različite simptome:

  • Koža: koprivnjača, ekcem i otok lica
  • Disajne puteve: nos , grlo (otok), pluća (kašalj, teško disanje, bronhospazam)
  • Gastrointestinalni sistem: mučnina, povraćanje, bolovi u trbuhu, proliv
  • Kardiovaskularni sistem: osećaj malaksalosti, slabost, bledilo,nesvestica.

Pronađena je povezanost alergije sa parazitima.

Paraziti koji se nalaze u crevima čoveka, ispuštaju toksičan otpad, koji narušava normalan rad imunog sistema i pokreće ciklus alergije. Potvrđeno je, da je zdrava mikroflora creva i želuca presudna u sprečavanju alergije. Dobre bakterije prirodno štite telo od parazita, virusa i bakterija. Z

drava mikroflora jača imuni sistem i podstiče njegov normalan rad. Naučnici pretpostavljaju da su za alergiju krivi zagađeni vazduh i hrana, preterano korišćenje lekova, vakcinacije i nezdrav način života.

Veoma je važno da uradimo antiparazitno čišćenje kako bi pomogli našem telu da se izbori sa alergijama.Kako biste se izborili sa alergijama, neophodno je da sprovedete antiparazitno čišćenje našim antiparazitnim kompletom VIDAR,( koje uključuje i proces čišćenja jetre)  koji pomaže Vašem organizmu da se oslobodi parazita i njihovih toksina koji se nakupe i dovode do obolenja.

Primenite antiparazitnu terapiju Vidar u trajanju od 42 dana i oslobodite se parazita i svih zdravstvenih tegoba koje oni izazivaju.

Primenite antiparazitnu terapiju Vidar u trajanju od 42 dana i oslobodite se parazita i svih zdravstvenih tegoba koje oni izazivaju.

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber