Zabrinuti ste za sopstveno zdravlje?

Paraziti i psiha

Ne kopa se bunar kada je kuća u plamenu…ili drugim rečima: ,,bolje je sprečiti nego lečiti,,

Aktuelna situacija nam nameće pitanje, da li smo mogli nešto da učinimo kako bi se zaštitili od ove i sličnih pretnji,  koje nam mogu ugroziti zdravlje.Pravo je vreme da dobo porazmislimo o našim životima.

Zabrinuti ste za sopstveno zdravlje?

Činjenica je da sam virus nije opasan za ljude sa jakim imunim sistemom, dobrim zdravljem. Uglavnom iskušavaju  blage simptome, kao i kod svakog drugog virusa gripa.
Svako ko je vodio računa o svom zdravlju na jedan holistički način, što bi značilo da je brinuo o svom zdravlju na svim nivoima, nivou duha, tela i okoline, zaštićen je jakim imunitetom.

Na prvom mestu, bitan je duhovni mir, unutrašnja tišina, mehanizam kojim se oslobađamo od stresova i napetosti nakupljenih tokom dana(osnova velikog broja oboljenja i poremećaja jesu psihosomatskog porekla) .

Ako ste vodili računa o svom telu ,zdravoj ishrani, redovno vežbali, boravili u prirodi  i imali ispravnu dnevnu rutinu, nema razloga da brinete o korona virusu. Vaš imuni sistem je zdrav i snažan.
Svako ko se bezobzirno odnosio prema svojoj fiziologiji ( užurbani način života, posao, trka za novcem itd.), ili ugađao svim svojim strastima i porivima, sada je veoma zabrinut .

Ako niste brinuli o svom zdravlju sve vreme, kasno je sada ,,kopati bunar  kada kuća već gori,,

Zato se nikada ne može dovoljno naglasiti koliko je bitno preventivno delovanje. Potrebno je usvojiti neke redovne zdrave navike u našim životima i slediti ih svakodneno, takođe sprovoditi sezonska čišćenja organizma.

Treba očistiti fiziologiju od nakupljenih toksina, parazita i nećistoća svih vrsta. Ojačajte vaš imuni sistem kako bi ste spremno dočekali sve izazove koji su pred vama.

Ukoliko niste do sada usvojili ovu rutinu, pravi je trenutak da to učinite. Usvojite proceduru čišćenja od parazita pomoću antiparazitnog kompleta ,,Vidar,, što će vam omogućiti da održite dobro zdravlje na duge staze.

 

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
  • No products in the cart.
Whatsapp Viber