Zabrinuti ste za sopstveno zdravlje?

Paraziti i psiha

Ne kopa se bunar kada je kuća u plamenu…ili drugim rečima: ,,bolje je sprečiti nego lečiti,,

Pitate se, da li možete nešto da učinite kako bi se zaštitili od svih   pretnji koje nam mogu ugroziti zdravlje.

Svako ko vodi računa o svom zdravlju na jedan holistički način, što bi značilo da je brinuo o svom zdravlju na svim nivoima, nivou duha, tela i okoline, zaštićen je jakim imunitetom.

Na prvom mestu, bitan je duhovni mir, unutrašnja tišina, mehanizam kojim se oslobađamo od stresova i napetosti nakupljenih tokom dana(osnova velikog broja oboljenja i poremećaja je psihosomatskog porekla) .

Ako ste vodili računa o svom telu ,zdravoj ishrani, redovno vežbali, boravili u prirodi  i imali ispravnu dnevnu rutinu, nema razloga da brinete . Vaš imuni sistem je zdrav i snažan.

Svako ko se bezobzirno odnosio prema svojoj fiziologiji ( užurbani način života, posao, trka za novcem itd.), ili ugađao svim svojim strastima i porivima, sada je veoma zabrinut .

Ako niste brinuli o svom zdravlju sve vreme ,,kopati bunar  kada kuća već gori,, teško da može pomoći.

Zato se nikada ne može dovoljno naglasiti koliko je bitno preventivno delovanje. Potrebno je usvojiti neke redovne zdrave navike u našim životima i slediti ih svakodneno, takođe sprovoditi sezonska čišćenja organizma.

Jedno od veoma važnih procedura je  Antiparazitno čišćenje koje se sprovodi dva puta godišnje antiparazitnim kompletom Vidar. Dokazano efikasnim i veoma moćnim.

Treba očistiti fiziologiju od nakupljenih toksina, parazita i nećistoća svih vrsta. Ojačajte vaš imuni sistem kako bi ste spremno dočekali sve izazove koji su pred vama.

Ukoliko niste do sada usvojili ovu rutinu, pravi je trenutak da to učinite. Usvojite proceduru čišćenja od parazita pomoću antiparazitnog kompleta ,,Vidar,, što će vam omogućiti da održite dobro zdravlje na duge staze.

Aniparazitni biljni komplet Vidar  je 100% prirodan, dijetetski suplement, napravljen od američkog crnog oraha, pelina i karanfilića.

 

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber