Moćna mešavina rešava mnoge probleme!

Paraziti i psiha

​Skrivena probavna bolest leži u korenu svih hroničnih poremećaja

Da li je vaša probava dobra?

Možda mislite: „Nemam nikakvih probavnih simptoma – čini mi se da je varenje dobro. Kako mi ovaj pristup može pomoći da postanem blistavo zdrav? “

Odgovor je da ne morate imati „probavne simptome“ da biste imali poremećaj u varenju. Ako imate neki od  navedenih hroničnih simptoma ili jednostavno želite da se fizički ili mentalno osećate bolje potrebno je da povedete računa o ishrani.

Velika pomoć u vraćanju ravnoteže digestivnog trakta vam može biti GASTROMAG, preparat od pažljivo odabranog lekovitog bilja, koji deluje veoma moćno, kao rasajana, isceljujuće i revitališuće. pomaže kod problema kao što su upalni proces u želucu (gastritis), bolovi, kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, poboljšava varenje i reguliše želudačnu kiselinu. Štiti želudac. Vraća celokupan sistem za varenje u ravnotežu.

Gastromag možete naručiti na našem sajtu, telefonom ili porukom.

Zdravlje našeg tela u celini zavisi od optimalnog funkcionisanja našeg digestivnog trakta. Sve veći broj istraživanja potvrđuje ono što drevna ajurvedska mudrost govori više od 5000 godina – da je ispravljanje probavne neravnoteže presudno za rešavanje hroničnih zdravstvenih problema i promociju optimalne energije, raspoloženja, mentalne čistoće, zdravlja i lepote kože i kose, kao i kako bi se jednostavno osećali dobro, svaki dan!

Zašto treba da izlečimo varenje?

Ako ste poput većine nas, o varenju razmišljate samo kada vas boli stomak ili imate druge neprijatne simptome, kao što su gasovi, nadimanje, zgaravica ili zatvor. Ipak, zdrav digestivni trakt ključan je ne samo za dobru probavu, već i za naše celokupno zdravlje i dugovečnost.

Nedavna istraživanja otkrivaju ključnu ulogu koju naš probavni trakt ima u našem zdravlju. Nedavno nazvan naš „drugi mozak“, GI trakt ima preko 100 miliona neurona i može duboko uticati na naše raspoloženje, učenje, pamćenje, san, zdravlje srca, pa čak i na kosti.

Naša creva takođe igraju presudnu ulogu u imunitetu, smeštajući zapanjujućih 70% naših imunih ćelija, kao i sofisticirani ekosistem od preko 90 biliona prijateljskih bakterija kritičnih za podršku našem imunitetu, proizvodnju i varenje hranljivih sastojaka. Očigledno je da je zdrav crevni sistem presudan za zdravlje celog našeg tela!

 

 

parazit-APP
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber