Svaki muškarac ima u svom telu …

paraziti u telu muskarca

ZVUČI NEVEROVATNO ALI NAUČNICI POTVRĐUJU DA SVAKI MUŠKARAC IMA U SVOM TELU DO 1 KG PARAZITA!

Zaključak do kojeg su došli naučnici Američkog Nacionalnog Instituta Zdravlja (National Institute of Health) , da u proseku svaki muškarac ima u svom telu do 1 kg parazita. Dok je kod žena ta količina parazita nešto manja. Zato se danas posebno skreće pažnja na neophodnost ANTIPARAZITNOG čišćenja koje se uspešno može uraditi antiparazitnom terapijom u trajanju od 40 dana.

Paraziti se mogu naći u jetri, crevima, mozgu, srcu i drugim organima čoveka. Statistički podaci nam ulazuju na to da najviše ljudi umire od srčano-vaskularnih oboljenja. Na drugom mestu su onkološka oboljenja, a na trećem smrtnost od insulta.

Bolesti koje su prouzrokovane parazitima zauzimaju četvrto mesto.

Međutim kada pažljivo analiziramo uzročno-posledični lanac nastanka srčano-vaskularnih, onkoloških oboljenja i insulta, dolazimo do zaključka da se oni ispoljavaju kao krajnji rezultat.

Uzročno-posledični lanac nastaje od bezazlenih i skrivenih karika.

– Prva karika je odsustvo potrebnih znanja i životne kulture.

– Druga karika – uzrok prve – nagomilavanje u organizmu prljavštine i materija koje privlače parazite i slabe čovekov imunitet.

– Treća karika – uzrok druge – potajni razvoj parazitskih oboljenja. Paraziti „polako” naseljavaju i kolonizuju organizam. Oni se razvijaju u krvi i krvnim sudovima izazivajući srčano-vaskularna oboljenja. Naseljavajući jedan ili drugi organ, koji je otrovan šljakom, oni u njemu stvaraju koloniju – tumor. Cepajući ili zapušavajući krvne sudove oni stvaraju osnovu za insult. Na taj način srčano-vaskularna oboljenja, rak, SIDA, dijabetes, skleroza, insult i druge najčešće bolesti naše civilizacije nastaju razvojem parazita u čovečjem organizmu.

Naše telo je prebivalište različitih parazita, koji uzrokuju mnoge bolesti.

Antiparazitni program dr Klark je najefikasniji tretman protiv parazita koji možemo primeniti

( u rusiji je poznat ovaj program u narodu kao,, ruska trojka,,).

Pogledajte  ponudu i našu ostalih  biljnih proizvoda, veoma moćnih , koji vam mogu pomoći u rešavanju različitih zdravstvenih problema.

dr Hulda Clark
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Whatsapp Viber