Svaki muškarac ima u svom telu …

paraziti u telu muskarca

ZVUČI NEVEROVATNO ALI NAUČNICI POTVRĐUJU DA SVAKI MUŠKARAC IMA U SVOM TELU DO 1 KG PARAZITA!

Zaključak do kojeg su došli naučnici Američkog Nacionalnog Instituta Zdravlja (National Institute of Health) , da u proseku svaki muškarac ima u svom telu do 1 kg parazita. Dok je kod žena ta količina parazita nešto manja. Zato se danas posebno skreće pažnja na neophodnost ANTIPARAZITNOG čišćenja koje se uspešno može uraditi antiparazitnom terapijom u trajanju od 40 dana.

Paraziti se mogu naći u jetri, crevima, mozgu, srcu i drugim organima čoveka. Statistički podaci nam ulazuju na to da najviše ljudi umire od srčano-vaskularnih oboljenja. Na drugom mestu su onkološka oboljenja, a na trećem smrtnost od insulta.

Bolesti koje su prouzrokovane parazitima zauzimaju četvrto mesto.

Međutim kada pažljivo analiziramo uzročno-posledični lanac nastanka srčano-vaskularnih, onkoloških oboljenja i insulta, dolazimo do zaključka da se oni ispoljavaju kao krajnji rezultat.

Uzročno-posledični lanac nastaje od bezazlenih i skrivenih karika.

– Prva karika je odsustvo potrebnih znanja i životne kulture.

– Druga karika – uzrok prve – nagomilavanje u organizmu prljavštine i materija koje privlače parazite i slabe čovekov imunitet.

– Treća karika – uzrok druge – potajni razvoj parazitskih oboljenja. Paraziti „polako” naseljavaju i kolonizuju organizam. Oni se razvijaju u krvi i krvnim sudovima izazivajući srčano-vaskularna oboljenja. Naseljavajući jedan ili drugi organ, koji je otrovan šljakom, oni u njemu stvaraju koloniju – tumor. Cepajući ili zapušavajući krvne sudove oni stvaraju osnovu za insult. Na taj način srčano-vaskularna oboljenja, rak, SIDA, dijabetes, skleroza, insult i druge najčešće bolesti naše civilizacije nastaju razvojem parazita u čovečjem organizmu.

Naše telo je prebivalište različitih parazita, koji uzrokuju mnoge bolesti.

Antiparazitni program dr Klark je najefikasniji tretman protiv parazita koji možemo primeniti

( u rusiji je poznat ovaj program u narodu kao,, ruska trojka,,).

Pogledajte  ponudu i našu ostalih  biljnih proizvoda, veoma moćnih , koji vam mogu pomoći u rešavanju različitih zdravstvenih problema.

dr Hulda Clark
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber