Da li parazit može da uzrokuje kancer?

kako se prirodno ocistiti

Postoji li veza između mikroorganizama i kancera?

Istraživanja su pokazala da je to činjenica, postoji veza između mikroorganizama kao sto su paraziti, bakterije i virusi, i uticaja koji na telo imaju teški metali i toksini koji su i jedan od uzročnika kancera.

Parazit koji uzrokuje kancer zove se ljudski crevni metilj (Fasciolopsis busci). Spada u grupu pljosnatih parazita.

Metilj prolazi kroz razne faze razmnožavanja, prvi stadijum su jajašca a odrasli crvi mogu da proizvedu milione jaja.

Iz creva izlaze pražnjenjem. Odrasli crvi, međutim, ostaju pribljubljeni za ivice creva ili jetre uzrokujući pojavu malignih ćelija, prisustvo u materici može da uzrokuje endometriozu,može da se pojavi i u timusu (grudnoj žlezdi) uzrokujući AIDS.

Jetra ne može da neutrališe i uništi te sićušne crve u ranom stadijumu – imunitet jednostavno nema snage da se izbori sa njima.

Zato je neopodno da podržimo naše telo, našu jetru  i naš imuni sistem u borbi protiv parazita.

Prirodna i veoma efikasna metoda!

Postupak koji nas efikasno štiti jeste antiparazitni program Vidar, kreiran po originalnoj recepturi Dr. Hulde Klark. Trokomponentna biljna terapija Vidar, sa jedinstvenim redosledom primene,  kvalitetnim i  intenzivnim doziranjem , nam omogućava da se veoma efikasno izborimo sa parazitima u našem telu  i da sačuvamo dobro zdravlje.

Postupak koji se primenjuje protiv metilja je posebno naglašen i jedino ga uspešno možete sprovesti sa antiparazitnim kompletom Vidar, pošto zahteva veće količine preparata. Drugi proizvođači raznih ,,antiparazitnih kompleta ,, vam ne nude ovu mogućnost.

Kada su već prisutni zdravstveni problem neophodno je da što pre započnemo sa antiparazitnim programom, kako bi maksimalno podržali naše telo u procesu vraćanja ravnoteže i isceljenju.

Svako odlaganje nas može skupo koštati, na prvom mestu u terminima zdravlja  takođe ništa manje zanemarljivoj činjenici, količini novca koje treba odvojiti za skupe preglede i lekove.

Zato je uvek bolje ,,sprečiti nego lečiti,,!

Veliki korak koji treba da napravite još danas, pozovite nas ili naručite preko našeg sajta antiparazitniprogram.rs i koliko sutra će antiparazitni komplet Vidar biti u vašim rukama. Antiparazitno čišćenje može da počne, ovaj program uključuje i proces čišćenja jetre.  

 

 

stop parazitima
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber