Prevencija je majka mudrosti!

prevencija

Preventivnim delovanjem sprečavamo nastanak bolesti.

Zdrav čovek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu.

Zato ne postoji nijedan izgovor koji bi opravdao bahato ponašanjei nebrigu o sopstvenom zdravlju. Kako ne bi sebe doveli u situaciju da moramo da se lečimo, treba da delujemo preventivno. Postoji jednostavna metoda zlata vredna, koja je dokazala svoju efikasnost i ukoliko je redovno primenjujemo uz pravilnu ishranu, dobro zdravlje nam je zagarantovano.

Antiparazitni program, metoda koja je danas široko prihvaćena  i primenjuje se za očuvanje dobrog zdravlja.

Veliki je broj različitih metoda za čišćenje organizma ali je naš Antiparazitni program po originalnoj recepturi Dr. Hulde Klark i intenzivnom protokolu doziranja u odnosu na sve prisutne antiparazitne terapije u Srbiji  – jedinstven. Zato je i efikasniji od drugih. Osim količine preparata koju dobijate u našem antiparazitnom kompletu, treba skrenuti pažnju i na cenu koja je pored svih navedenih prednosti našeg kompleta, najniža u odnosu na druge. Hiljade zadovoljnih korisnika našeg antiparazitnog programa  govore u prilog tome. Antiparazitni komplet – Kompletna terapija za 40 dana ( količina dovoljna i za intenzivniju terapiju u slučaju tretiranja nekog zdravstvenog problema).

KOJI SU SIMPTOMI KOD INFEKCIJE PARAZITIMA?

Astma često ima parazitsku prirodu, oboljenje nastaje na osnovu dejstva posebnog parazita koji nastanjuje jetru.Kod bolesnika od raka želudac i creva su prepunjeni suvim sadržajem sto je idealna sredina za crve.

Ekcemi i psorijaza nastaju zbog nedostatka silicijuma, koga koriste paraziti za svoj razvoj.Prosti paraziti napadaju plod još dok je u utrobi majke a u borbi sa njima ne smeju se upotrebiti ni antibiotici, ni zračenja, niti operativni zahvati.

Uzrok zatvora može biti ozbiljna invazija glisti koje fizički zatvaraju zučne i crevne prolaze što dovodi do retke, teške i tvrde stolice.

Proliv. Paraziti proizvode materije slične hormonima, što dovodi do gubitka natrijuma i hlorida a tada nastaje česti vodenasti proliv. Mada je proliv pokušaj organizma da se izbavi od infekcija, ovaj simptom je rezultat delovanja parazita.

Bol u zglobovima i mišićima. Paraziti se mogu seliti po organizmu s ciljem da se nasele na za njih najpovoljnija, npr. u tečnostima zglobova ili mišićima. U takvim slučajevima javljaju se bolovi i pogrešno je smatrati da je to artritis. Ovi bolovi su i rezultat oštećenih tkiva što čine paraziti, ili su reakcija imunog sistema na prisustvo parazita.

Alergija. Paraziti nadražuju a ponekad i probijaju zid creva sto povecava rizik upada sastojaka nesvarene hrane u ove otvore. Na ovo odgovara imuni sistem stvarajuci eozinofile – poseban zaštitni tip ćelija. Eozinofili tada mogu izazvati zapaljenje tkiva organizma, što dovodi do alergijskih reakcija. Pod dejstvom parazita organizam može proizvoditi višak imunoglobulina E.

Promene na koži. Crevni paraziti mogu izazvati koprivnjaču, osip, ekceme i druge kožne reakcije. Simptomi kao kožni čirevi, otekline, papilomi, dermatit mogu biti rezultat prisustva i delovanja parazita.

Anemija. Neke vrste crevnih parazita se kače za crevne zidove i koriste krv domaćina. Ako ih ima u velikoj kolicini, to dovodi do nedostatka gvozdja tj. anemije. Anemiju izaziva trihomonoda i drugi paraziti, jer se hrane ćelijama krvi. Takodje, larve nekih parazita se razvijaju u krvi u eritrocitima, hraneći se njihovim sadržajem, smanjujući tako ukupan nivo hemoglobina.

Trihomonada se moze hraniti i spermatozoidima, sto izaziva besplodnost i impotenciju.

Granulomi. Granulomi su izrasline koji predstavljaju pokušaj organizma da izoluje jaja parazita. Najčešće se obrazuju na zidovima debelog creva, ali i u plućima, jetri, trbušnoj duplji i materici.

Narušen san. Često budjenje u toku noći, naročito izmedju 2 i 3 sata može biti simptom izazvan pokušajem organizma da se izbavi toksina putem jetre.

Jedan od uzroka hemoroida – je razvoj parazita (острицы) u sluzi debelog creva.

Hronični umor. Ovaj simptom uključuje slabost, prouzrokovanu dejstvom parazita koji izazivaju anemiju, intoksikaciju ili izazivaju nedostatak hranljivih materija, zbog slabe apsorpcije belančevina, masti i posebno vitamina A i B12.

Narušeni imunitet. Paraziti slabe imuni sistem, smanjuju lučenje imunoglobulina A. Njihovo prisustvo neprestano provocira reakciju organizma i vremenom oslabi imuni sistem što tada otvara put za bakterijske i virusne infekcije.

Rasejanost i skleroza – su bolesti mozga. Amerikanci su utvrdili da je to oboljenje izazvano parazitima – trematodama, koje dolaze do mozga i tamo se razmnožavaju. U svim slučajevima skleroze ustanovili su prisustvo bakterije shigella u mozgu i kičmenoj mozdini, koje u organizam dolaze putem mlečnih proizvoda. Shigella izaziva takve simptome kao sto su razdražljivosdt i depresija, jer oslobadja toksine štetne za mozak. Oslobadjanjem od shigelle dovodi do brzog ozdravljenja.

Zašto paraziti naseljavaju mozak i moždinu? Rastvarači kao sto su ksilen i toluol se talože u mozgu a to privlači parazite. Ksilen i toluol – su industrijski rastvarači, otrovi koje dodaju u gazirana pića, raznu industrijsku hranu i dugotrajne slatkiše.

paraziti
Antiparazitni komplet kapsule

Ako Vam se ovaj tekst svideo, podelite ga sa prijateljima na društvenim mrežama

Pin It on Pinterest

Korpa
Fali još 8,900.00 RSD u korpi do besplatne dostave
Whatsapp Viber