Pripremite se za trudnoću.

Blog » Pripremite se za trudnoću.

PRIPREMITE SE ZA TRUDNOĆU!

Izbegnite sve probleme  koji bi se mogli pojaviti u toku trudnoće i nakon  rođenja deteta -budući roditelji treba da  se pripreme za trudnoću i. Razvoj i buduće zdravlje deteta u mnogome  zavise od zdrave trudnoće. Za zdravu i srećnu porodicu treba izvršiti neophodne pripreme.

OPASNOST PARAZITOZE KOD TRUDNOĆE I POSLE POROĐAJA!

Askaris  je veoma opasan za buduće majke Posledice crevnog razvoja askarisa dovodi do toga da  larve askarisa prolaze kroz plancetu u nastanjuju se u telo ploda. Tada dolazi do raznih problema, slabljenje imuniteta deteta, koje se ogleda u vidu čestih prehlada, bronhitisa, raznih upala.

Posebno je važno da uradite ANTIPARAZITNO ČIŠĆENJE ako  imate kućnog ljubimca,  a spremate se da zatrudnite. Vašeg  ljubimca bi morali tri puta godišnje da čistite od glista!

Jaja i larve prostih parazita tipa kokcidije ulaze u organizam i napadaju razne tipove ćelija, obično se nastanjuju u centralnom nervnom sistemu i mišićima. Razmožavanje unutar ćelije ide sve dok sama ćelija ne pukne od mnostva mikroba, koji tada nastanjuju susedne ćelije.

Ovoj opasnosti su izloženi i mama i buduće dete.

TOKSOPLAZMA PREDSTAVLJA POSEBNU OPASNOST  ZA VREME TRUDNOĆE !

 Kada je prisutna  toksoplazma u velikoj količini,  plod obično ugine - dogodi se pobačaj, ovo se često dešava  ali lekari ne navode uzroke, obično se to smatra prirodnom selekcijom .

 Ako plod ipak preživi,  kod deteta bivaju  oštećeni nervni sistem, oči i drugi organi, oni postaju večiti invalidi i briga svojih roditelja i društva. Jedan od takvih posledica je tkz. "Daunov sindrom".

 U drevna vremena se čišćenje organizma od parazita i toksina  podrazumevalo, kada je znanje bilo oživljeno u svesti. Kada su ljudi spontano delovali u skladu sa prirodom i prirodnim zakonima. U trudnoću se ulazilo smišljeno i sa mnogo pažnje a ne kao danas ,,slučajno,,.

Ukoiko želite da postanete roditelj  , ozbiljno se pripremite za ovaj dogadjaj, izvršite generalno čišćenje vašeg organizma. Ovo se odnosi  i na žene i na muškarce. Veoma je važno kako pristupate ovome ukoliko želite zdravo potomstvo.

Poklonite svom detetu radost i zdrav šivot, izvršite preventivu i pripremu za trudnoću!Infekcije koje se prenose polnim putem, kojih je sve više zbog savremenog slobodnog stupanja u odnose, promiskuitetnog života, predstavljaju  veliku opasnost . Mnogo godina žena i ne zna da je zaražena dok infekcija  tiho deluje čineci ogromnu štetu ženskom organizmu. Ono što nastaje kao posledica jesu neprohodni  jajovodi,  ciste na jajnicima, miomi, rak grlića materice.

Tokom  trudnoće oboljenje se ispoljava tako što  izaziva infekcije ploda,  dok  se u ženskim polnim organima gomilaju toksini i mikroorganizami.

Antiparazitni program

Čišćenje od parazita moguće je zahvaljujući posebnom tretmanu, tj. konzumiranjem našeg preparata koji je izrađen po originalnoj recepturi Dr. Hilde Klark. Antiparazitnog kompleta- tinkture crnog oraha, belog pelina( biljnog praha) i  karanfilića u trajanju od 40 dana,  tj. konzumiranjem tinkture crnog oraha, belog pelina( biljnog praha) i  karanfilića.

ANTIPARAZITNI KOMPLET:

Da bi čovek uspeo da održi svoje zdravlje na zadovoljavajućem nivou važan je odnos patogenog uzročnika bolesti (parazita), snage tela i nečistoća. Od toga, da li su oni u uobičajenom stanju ili su se promenili, zavisi da li će organizam biti zdrav ili će bolovati.


INFORMACIJE