Pomozite vašem telu da se izbori sa bolešću?

Blog » Pomozite vašem telu da se izbori sa bolešću?

Prvi korak koji treba uraditi kako bi se izborili sa bolešću - očistiti se od parazita i toksina a zatim će se isceljujući procesi pokrenuti u telu .

 Neophodno je da održavamo čistoću organizma. Dokle god se talože otpadne materije i toksini u organima, smanjuje se njihova funkcionalnost i slabe zaštitne snage organizma.
 Slabljenjem odbrambenih snaga organizma - pada imunitet. Samim tim je organizam podložan infekcijama.
 Prvo što čovek uradi , počinje sa unosom hemijskih lekova,  kako bi povratio zdravlje. Ali mi  time ostvarujemo suprotan efekat, pošto je sistem već preopterćen raznim toksinima i parazitima. Još se više imuni sistem optereti hemijskim lekovima jer pokušava da se oslobodi  stranih supstanci. 
Na taj način se stvara podloga za dejstvo virusa, bakterija i parazita, što je pogubno jer protiv njih treba prvenstveno da se bori imuni sistem organizma.
    I šta se tada dešava u našem telu ? 
Paraziti se množe i prodiru u organe , tamo gde ih nikako ne bi trebalo biti. Oštećuju nam organe, remete rad sistema, jedu najvrednije hranljive materije i svojim otpadom nam truju ceo organizam. Krv postaje gusta i inficirana.
 Smanjuje se  funkcija eritrocita. Spojeni eritrociti ne mogu da obavljaju svoju funkciju kako treba. 
Na šta to ukazuje ?
Da je imunitet oslabljen, organizam nije zaštićen. To je momenat kada se množe paraziti, koji u  stadijumu larve ulaze  u krv i traže mesto u organizmu koje im najviše odgovara.
Tako počinju različiti  problemi sa zdravljem, počev od manjih  pa sve  do onkologije, zavisno od stanja vašeg organizma, problemi će se javiti tamo gde je organizam najslabiji.
Bez antiparazitnog programa nemoguće je rešiti se oboljenja, jer uspostavljanje zdravlja počinje  čišćenjem organizma od parazita. Možete unositi i vitamine i minerale, ali  pravog rezultata neće biti, ukoliko niste prethodno očistili organizam.
 
Naručite vaš komplet još danas.U efikasnost mog Antiparazitnog kompleta su se uverile hiljade zadovoljnih ljudi koji su ovu metodu već uspešno primenili i usvojili je kao redovni godišnji postupak za unapređenje zdravlja.
Antiparazitni komplet za terapiju čišćenja od parazita u trajanju od 40 dana, možete naručiti na tel. 060 0851088.  prerada lekovitog bilja  - VIDAR . 

ANTIPARAZITNA TERAPIJA  je dokazala da je efkasana za mnoge bolesti , ubija više od sto vrsta parazita kao sto su: 

Lišajevi, trakavice sam Pinvorms, Candida albicans (gljivične infekcije) i plasmodia (šta uzrokuje parazit malarije), uključuju Ascaris sam Hookvorms sam Vhipvorms sam Peraje, uključujući anisakid CRV I mikroskopskih parazita i sve parazitske larve i jaja.Sve mikroskopske (uključujući Blastocistis hominis), Tuberkuloza (Micobacterium tuberculosis), kolera, Mangan, virusi, bakterije i gljivice, uključujući, Pseudomonas aeruginosa, svih vrsta i Shigella Staph (Staph aureus) i upalu (Streptococcus), bakterija, gljivične infekcije (npr .: kvasac infekcija), threadvorms sam kožne Parazite (uključujući mangan).Criptococcus neoformans, Aspergillus Saprolegnie sam Zigorhinchus vrsta. Salmonella tiphimurium i drugih bakterijskih vrsta (uključujući i šezdeset vrsta Gljivica, dvadeset tipova bakterija, uključujući i neke od najjacih poznatih virusa na čovjeku), B. subtilis, P. mirabilis, Salmonella tiphi, methicillin--otporni Staph aureus, Staph faecalis, Salmonela enteritidis , i V. cholerae, Escherichia, Proteus, Providencia, Citrobacter, Klebsiella, Hafnia, Aeromonas, Vibrio sam rodova Bacillus, Microsporum, Epidermophiton, Trichophiton, Rhodotorula, Torulopsis, Trichosporon, Criptococcus neoformans, Entamoeba histolitica sam Paramecium caudatum, herpes simpleks virus, i virusne infekcije.Također cistitis, prostatitis, Gonoreja sam sifilis, kolera, Giardia, salmonela, ja Eschorichia coli .


INFORMACIJE