Čišćenje tela je od vitalnog značaja ukoliko želite da izgubite kilograme

Blog » Čišćenje tela je od vitalnog značaja ukoliko želite da izgubite kilograme

Mnogi stručnjaci insistiraju na tome da su upravo paraziti glavni uzrok za gojaznost, jer oni crpe hranljive materije iz tela, ostavljajući ga sa “praznim” kalorijama i utiču time na aktivnost korisne crevne mikroflore.kada je organizam lišen vitamina i minerala, glad počinje da raste. Kao posledica te nezasite gladi dolazi do povećanja težine..

Osim ovoga, paraziti, gljivice i patogene bakterije mogu izazvati i ozbiljne bolesti. Gljivice remete normalnu crevnu floru, i na taj način podstiču disbakteriozu, dok sa druge strane dolazi do promene kisele sredine debelog creva i time paraziti doprinose razvoju patogene mikroflore, što na kraju dovodi do drugih bolesti digestivnog trakta.

Paraziti mogu prodreti u vaskularne zidove, i tako izazvati infarkt miokarda i druge teške bolesti (upale polnih organa, pankreasa, drugih žlezda i jetre).

Paraziti, gljivice i patogene bakterije crpe najkvalitetnije hranljive materije i time slabe naš organizam.

Samo zbog parazita, čak i oni koji vode zdrav život, mogu da se suoče sa zdravstvenim problemima.

Veoma je bitno da zapamtite činjenicu da revitalizacija organizma putem pravilne ishrane i fizičke aktivnosti u takvim slučajevima nemaju nikakavog smisla. Čišćenje tela je od vitalnog značaja, ne samo zbog eliminacije parazita, gljivica i patogenih bakterija, već i zbog normalizacije procesa varenja, izbacivanja toksina i drugih štetnih materija iz organizma i regulisanja crevne mikroflore.

.Jedan od najefikasnijih tretmana je Antiparazitni program dr Klark ,,( u rusiji je poznat ovaj program u narodu kao,, ruska trojka,,)


INFORMACIJE