Toksično delovanje parazita - ovo bi trebalo da svako pročita!

Blog » Toksično delovanje parazita - ovo bi trebalo da svako pročita!

Toksično delovanje parazita - ovo bi trebalo da svako pročita!
Obično paraziti nastanjuju debelo crevo i ne čine veliku štetu ako je unutrašnja "klima" dovoljno uravnotežena da ih tamo zadrži. Međutim, kada dođe do pada imuniteta, tkivne acidoze i hipoksije (kiselosti i manjka kiseonika koji idu ruku podr ruku), paraziti se šire u ostale delove tela i tada nastaju problemi. Najmanja šteta koju nanose našem  telu leži u tome da nam otimaju  važne prehrambene elemente, ujedno stvarajući njihov manjak što negativno utiče na zdravlje i uzrokuje brojne poremećaje. Paraziti se smatraju skrivenim bolestima  jer oponašaju druge bolesti, a mogu se proširiti na svaki organ te se često nalaze u jetri, mozgu, srcu i dr.
Paraziti mogu uzrokovati brojne zdravstvene probleme, s najvećim posledicama po imunološki, nervni i reproduktivni sistem te su veliki izvor tkivne i krvne toksičnosti. Osim što oduzimaju važne elemente za uredno funkcionisanje organizma, dok iste vare, proizvode toksični otpad koji opterećuje organizam i smanjuje mogućnost samočišćenja, što pak izaziva pad imuniteta i pokreće druge mehanizme i razvoj novih bolesti. Kako je koža čovekova najveći organ, kod nedovoljno urednog funkcionisanja i znojenja, izostaje čišćenje od nagomilanog toksičnog otpada.
Zbog oslabljenog imunog sistema telo napadaju brojni virusi i bakterije koje takođe ispuštaju toksičan otpad. Paraziti postepeno napadaju mišiće i zglobove što u čoveku smanjuje želju za kretanjem i bavljenje sportom te se propratno javlja slabost i nezainteresovanost. U takvom okruženju ne može se očekivati pravilno funkcionisanje organizma. Uslovi nisu održivi, a u prirodi ono što nije održivo prelazi iz jednog stanja u drugo što se često može videti u društvu kao sve veća pojava neizlečivih bolesti.
Zbog toga je u prvom redu potrebno sledeće:
Redovno se čistiti od parazita dva puta godišnje. Antiparazitna terapija u trajanju od 40 dana, efikasno eliminiše parazite i pomaže u očuvanju dobrog zdravlja.

Naš antiparazitni program po originalnoj recepturi Dr. Hulde Klark i intenzivnom protokolu doziranja,  je u odnosu na sve prisutne antiparazitne terapije u Srbiji  - jedinstven. Zato je i efikasniji od drugih.
Potrebno je i uravnotežiti ishranu, unositi vodu u dovoljnim količinama, voditi antistresan način života (stres dramatično ruši zdravu biološku ravnotežu i imunološki sistem organizma).boraviti više u prirodi, baviti se umereno telesnim aktivnostima, koristiti prirodne preparate kao što je antiparazitna terapija…


INFORMACIJE