Preporuka Dr. Hulde Klark - uklonte sav metal iz usta. Čišćenje zuba

Blog » Preporuka Dr. Hulde Klark - uklonte sav metal iz usta. Čišćenje zuba

Preporuka Dr. Hulde Klark je da uklonite sav metal iz usta. Ukoliko želite da se ozbiljno posvetite čišćenju organizma, neophodno je da uklonite amalgamske plombe iz vaših usta i upotpunite  Antiparazitni program - jedan od postupaka čišćenja organizma, koji snažno utiču na očuvanje dobrog zdravlja i jačanje našeg imuniteta. Dr. Hulda Klark ukazuje na važnost uklanjanja metala iz usta, kao važnog procesa čišćenja organizma.

  Plombe se vade samo sa specijalnom opremom uz veliki oprez, zbog otrovnih isparenja koja možemo da vidimo u ovom video snimku,na svako trenje,kada se    piju vrući napici,kada se jede, peru zubi plomba ispušta otrovna isparenja, amalgam ispusta zivina isparenja koja truju čitavo telo i mozak. Veoma je opasno ove plombe vaditi bez zaštitne specijalne opreme i za čoveka i za zubara upravo zbog ovih opasnih isparenja. Kada se izvade, posle je obavezna detoksikacija.

Prisustvo žive u amalgamu pokazuje uzročno-posljedicnu vezu sa narušavanjem imunog sistema i njegovog odgovora. Po uklanjanju amalgamskih plombi krvna slika se priblizava normalnom nivou, a raste i kolicina T-limfocita.

https://www.youtube.com/watch?v=W1-ECNjxWHM&t=3s

  Ozbiljna istraživanja pokazuju da je živa metal koji je toksičniji i od vodecih arsenika i kadmijuma.
   Rezultati autopsija od strane Švedskih i Nemačkih kolega ukazuju na direktnu proporcionalnost izmedju broja površina zuba tretiranih amalgamom i koliline žive nadjene u mozgu i nadbubreznim žlezdama preminulih.


INFORMACIJE