Ne kopa se bunar kada izbije požar!

Blog » Ne kopa se bunar kada izbije požar!

Aktuelna situacija nam nameće pitanje, da li smo mogli nešto da učinimo kako bi se zaštitili od ove i sličnih pretnji,  koje nam mogu ugroziti zdravlje. Pravo je vreme da dobo porazmislimo o našim životima. Zabrinuti za sopstveno zdravlje, ljudi su pod rigoroznim merama, zatvoreni u svojim domovima.  Svet se našao u izolaciji.
Činjenica je da sam virus nije opasan za ljude sa jakim imunim sistemom, dobrim zdravljem. Uglavnom iskušavaju  blage simptome, kao i kod svakog drugog virusa gripa.
Svako ko je vodio računa o svom zdravlju na jedan holistički način, što bi značilo da je brinuo o svom zdravlju na svim nivoima, nivou duha, tela i okoline, zaštićen je jakim imunitetom. Na prvom mestu, bitan je duhovni mir, unutrašnja tišina, mehanizam kojim se oslobađamo od stresova i napetosti nakupljenih tokom dana(osnova velikog broja oboljenja i poremećaja jesu psihosomatskog porekla) .
Ako ste vodili računa o svom telu ,zdravoj ishrani, redovno vežbali, boravili u prirodi  i imali ispravnu dnevnu rutinu, nema razloga da brinete o korona virusu. Vaš imuni sistem je zdrav i snažan.
Svako ko se bezobzirno odnosio prema svojoj fiziologiji ( užurbani način života, posao, trka za novcem itd.), ili ugađao svim svojim strastima i porivima, sada je veoma zabrinut . Ako niste brinuli o svom zdravlju svo vreme, kasno je sada ,,kopati bunar,,  kada kuća već gori.
Zato se nikada ne može dovoljno naglasiti koliko je bitno preventivno delovanje. Potrebno je usvojiti neke redovne zdrave navike u našim životima i slediti ih svakodneno, takođe sprovoditi sezonska čišćenja organizma.
Proleće je jedno od najvažnijih perioda kada treba očistiti fiziologiju od nakupljenih toksina, parazita i nećistoća svih vrsta. Ojačajte vaš imuni sistem kako bi ste spremno dočekali sve izazove koji su pred vama. Ukoliko niste do sada usvojili ovu rutinu, pravi je trenutak da to učinite. Usvojite proceduru čišćenja organizma od parazita antiparazitnim programom (koja uključuje i proceduru čišćenja jetre) ,dva puta godišnje kao obaveznu unutrašnju higijenu i prevenciju protiv mnogih zdravstvenih problema.
Ono što vam mi možemo savetovati, što je polje našeg delovanja, jeste čišćenje od parazita našom ,,ANTIPARAZITNOM TERAPIJOM VIDAR,, koja je dokazala svoju efikasnost tokom perioda primene dugog više od jedne decenije.
Prirodno je za čoveka da bude zdrav, a ne bolestan, ali i da se sam brine o svom zdravlju, a ne lekari. Zdrav način života - to je znanje o očuvanju zdravlja i primena tog znanja u praksi. Potrebno je da sami steknete znanja i navike kako bi vodili zdrav i ispunjen život. Sutra će se opet pojaviti neki novi virusi, nova pretnja ali vi ćete biti spremni da odgovorite svim izazovima na pravi način. Snažan imuni sistem će biti vaše glavno oružje.


INFORMACIJE