Gastromag

GASTROMAG je biljni preparat koji se sastoji od velikog broja pažljivo odabranih biljaka, koje blagotvorno i isceljujuće deluju na kompletan digestivni trakt, sluzokožu želuca i creva. Preparat je specijalno pripremljen po ajurvedskim principima - od naših domaćih biljaka. Umiruje i isceljuje upale sluznice usta, jednjaka, želuca i debelog creva. Veoma blagotvorno deluje na ceo sistem za varenje, takođe na upale debelog creva (kolitisa), proliva. Zacjeljuje ranice na želucu i dvanaestopalačnom crevu, normalizuje rad jetre i lučenje zuči. Zahvaljujući antiinflamatornom dejstvu flavonoida Gastromag smiruje i pomaže kod upala. Dobar je biljni antispazmatik (razbija grčeve). Smanjuje kiselost organizma.

Gastromag rešava vaše probleme sa želucem na blag i prirodan način!

Istraživanja su pokazala da trećina populacije pati od nekog vida oštećenja gornjeg dela gastrointestinalnog sistema. Veliki broj ovakvih bolesnika ima čir na dvanaestopalačnom crevu ili želucu. Bolesnici se žale na sledeće simptome:

  • bol
  • osećaj neprijatnost i težine
  • mučninu u želucu

GASTROMAG

Biljna mešavina za lečenje upalnih procesa u želucu (gastritisa), ublažavanje bolova i zaštitu želuca, lečenje čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, poboljšanje varenja i regulisanje želudačne kiseline...

Pakovanje za 30 dana-cena: 1050 RSD

Jedna od dijagnoza je i "nadraženi želudac" pacijent se najčešće žali na mučninu, nadutost u crevima, gorušicu i bolove u želucu, kao i zadah iz usta. Na pojavu ovih simptoma u velikoj meri utiču način života, loše navike u ishrani, netolerancija na neke od namirnica, konzumiranje alkohola, pušenje i izloženost stresu.

GASTROMAG - rešavanje problema sa želucem brzo i lako

Gastritis 

Gastritis je poremećaj koji je danas veoma zastupljen. Pod gastritisom mislimo na upalne bolesti sluzokože želuca. Gastritis se javlja kao akutni ili hronični. Akutni gastritis definisan je iznenadnim i prolaznim stanjem bolova u želucu za razliku od hroničnog koji traje duže vreme.

Većina osoba s povremenim bolovima u želucu nema gastritis, ali u situaciji kada se sluzokoža želuca upali, osobe mogu da osećaju neprijatnost popraćenu jakim bolovima u želucu. Jedan od simptoma gastritisa je bol u gornjem delu stomaka, podrigivanje ili štucanje. Gastritis često uzrokuju bakterijske infekcije među kojima je najpoznatija Helicobacter pylori. Gastritis za posledicu često ima čir na želucu ili čir na dvanaestopalačnom crevu.

Preporučeni način ishrane: Osobe koje imaju tendenciju ka povećanoj kiselosti želuca i upalnim procesima, treba da izbegavaju masnu i ljutu hranu, previše začinjenu i fermentisanu hranu, kao i kiselo voće. Ono što bi trebalo da bude zastupljeno u ishrani je hrana slatkog ukusa, gorkog, oporog. Obroci treba da budu na vreme, doručak obavezan. Izbegavati alkohol i kafu.


INFORMACIJE