Pet loših navika u ishrani, koje dovode do poremećaja i na koje treba obratiti pažnju!
Blog » Pet loših navika u ishrani, koje dovode do poremećaja i na koje treba obratiti pažnju!
Kada govorimo o problemima koji nastaju usled nepravilne ishrane, treba navesti pet loših navika u ishrani, koje dovode do poremećaja i na koje treba obratiti pažnju:1) podhranljivanje, gladovanje i nedovoljno hranjenje.
2) pogrešna kombinacija hrane koja rezultuju lošim varenjem, toksičnim stanjima i nedostatkom osnovnih hranljivih sastojaka.
3) Emocionalna prejedanja koja rezultuju gojaznošću ili visokim holesterolom, koji može dovesti do hipertenzije, infarkta ili paralize.
4) otrovi u hrani — određena hrana i kombinacije hrane izazivaju toksičnost i dovode do poremećaja varenja.
5) hrana neprikladna telesnoj konstituciji može delovati na imunitet i uzrokovati bolesti.
Ishrana treba da bude uravnotežena i u skladu sa telesnim tipom. Sezonska, sveža i organska.
Neophodno je da se vrši detoksikacija tela i eliminisanje parazita iz tela kako bi smo imali dobro varenje i snažan imuni sistem.
Ispravna kombinacija hrane i začina održava sistem snažnim i uravnoteženim, što kao rezultat ima dobro zdravlje.
Parazit nemaju mogućnost da se prenamnože i dospeju u delove tela gde im nije mesto. Veliku ulogu u održvanju te ravnoteže igraju i prirodni suplementi kao što je ANTIPARAZITNI PROGRAM.