Antiparazitna terapija

Antiparazitni program Vidar  jedinstven u odnosu na sve prisutne antiparazitne terapije u Srbiji .

Čisti organizam od parazita veoma efikasno što se postiže primenom četrdest dvodnevne antiparazitne terapije .

  VEOMA JE VAŽNO DA TERAPIJA PROTIV PARAZITA TRAJE MINIMUM 40 DANA,KAKO BI BIO OBUHVAĆEN CEO CIKLUS RAZMNOŽAVANJA PARAZITA.SVAKA DRUGA TERAPIJA KOJA VAM SE NUDI SA KRAĆIM PERIODOM TRAJANJA JE NEDOVOLJNA I SLABA.

                                                                                                                            

Antiparazitna terapija Vidar, napravljena po originalnoj recepturi Dr.Hulde Klark,  sastoji se od uzimanja specijalno pripremljenog trokomponentnog biljnog preparata koji se sastoji od:

  • Tinkture crnog oraha-EXTRA STRONG (Juglans nigra) najjače tinkture crnog oraha na našem tržištu.
    • Praha belog pelina u kapsulama (Artemisia absinthium)
  • Praha karanfilića u kapsulama (Syzygium aromaticum)

Tokom svoje duge doktorske prakse, izučavajući  uzroke različitih bolesti, Dr Hulda Klark dokazala je da  su uzroci velikog broja bolesti paraziti. Kao i to da se jednostavnim biljnim preparatom, kao što je ANTIPARAZITNI PROGRAM -  VIDAR , koji se sastoji od tinkture Crnog oraha (extra jake), belog pelina i karanfilića, može izboriti sa više od 100 vrsta parazita u telu.

antiparazitni program i antiparazitna terapija

Kada se uradi antiparazitno čišćenje (najbolji period za redovno čišćenje je proleće ili/i jesen ali se takođe može uraditi u bilo kom periodu, posebno kada se pojavi neki zdravstveni problem), ukoliko se zdravo hranite, vodite računa o higijeni i fizički ste aktivni, onda se oslobađate od parazita. Na taj način se vrši detoksikacija organizma  i ojačava imunitet koji dalje održava ravnotežu u telu. Tako da vam ne treba neprekidno čišćenje od parazita, već je potrebno održavati antiparazitni imunitet što se postiže zdravim načinom i pristupom životu i izbacivanjem štetnih navika. U organizmu je potrebno stvoriti sredinu u kojoj  paraziti ne mogu da žive i razmnožavaju se.

Antiparazitno čišćenje pomaže organizmu da se oslobodi parazita i njihovih toksina, koji se tokom života u njemu nakupe i time dovode do obolenja. Najbolji rezultati se postižu redovnim čišćenjem od parazita antiparazitnom terapijom dva puta godišnje.

*******************************************************************************************************

Antiparazitni program potpomognut ZAPER-om*, koji je je digitalni mikroprocesorski aparat, omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa) u ljudskom organizmu. Ovom kombinacijom se može izvršiti potpuno čišćenje organizma za kratko vreme. Idealan postupak za eliminaciju patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa) jeste primena ANTIPARAZITNOG kompleta zajedno sa ZAPER-om. Udruženim snagama veoma efikasno se dolazi do odličnih rezultata.

*Zaper je digitalni mikroprocesorski aparat, koji pri radu proizvodi visokofrekventne jednosmerno - pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta. Zaper omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije. Kada su ovi patogeni organizmi eliminisani, moć ozdravljenja tela se u potpunosti oslobađa, vraćajući zdravlje u veoma kratkom vremenskom periodu. Zaper-om pročišćavate krv i limfne tečnosti, kanale glavnih organa, zidove creva i stomaka i centralni nervni sistem od patogena, što će značajno, tj. skoro odmah podići Vaš imuni sistem i Vaše telo će početi da leči samo sebe.

Sve što vas zanima o zaperu  možete da saznate u Studiju TESLA-   064 4653333antiparazitni program i antiparazitna terapija ZAPER


INFORMACIJE